Facebook

ABS sensoren SEAT ARONA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11.2018 tot heden
66
90
SUV
07.2017 tot heden
85
115
SUV
07.2017 tot heden
70
95
SUV
07.2017 tot heden
110
150
SUV
07.2017 tot heden
81
110
SUV
07.2017 tot heden
85
115
SUV
11.2017 tot heden
70
95
SUV

ABS sensoren SEAT ARONA

ABS-sensor op uw SEAT ARONA uitlezen

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SEAT past. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

De werking van een ABS-sensor

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

Zelf monteren ABS-sensor

Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENSAABGMCDAIMLERBMW. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.