Facebook

ABS sensoren SEAT IBIZA IV SPORTCOUPE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren SEAT IBIZA IV SPORTCOUPE

ABS-sensor op uw SEAT IBIZA IV SPORTCOUPE uitlezen

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Zelf monteren ABS-sensor

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

De werking van een ABS-sensor

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SEAT komen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

Producten
ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 30016
17,86
42,52
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 30013
17,06
40,62
incl. BTW