FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren SEAT MALAGA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren SEAT MALAGA

ABS-sensor op uw SEAT MALAGA uitlezen

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SEAT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

De werking van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

Zelf monteren ABS-sensor

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.