Facebook

ABS sensoren SEAT Mii

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 10.2011 tot 07.2019
44
60
Hatchback
Vanaf 10.2011 tot 07.2019
55
75
Hatchback
Vanaf 10.2012 tot 07.2019
50
68
Hatchback
Vanaf 01.2020 tot heden
61
83
Hatchback

ABS sensoren SEAT Mii

Zelf monteren ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SEAT Mii komen. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Elke SEAT heeft een eigen VIN-nummer. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

De werking van een ABS-sensor

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen.

Producten
ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 30015
22,91
55,87
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.