FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren SEAT RONDA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren SEAT RONDA

Zelf monteren ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS-sensor op uw SEAT RONDA uitlezen

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SEAT.

De werking van een ABS-sensor

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas en TRW Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWDAIHATSUTESLASEATOPEL. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.