FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren SEAT TERRA Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren SEAT TERRA Bestelwagen

Zelf monteren ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SEAT TERRA Bestelwagen past.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATILADASEATNISSAN. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SEAT komen.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.