Facebook

ABS sensoren SKODA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welk model SKODA

ABS sensoren SKODA

Zelf monteren ABS-sensor

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANSUBARUHYUNDAI. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

De werking van een ABS-sensor

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SKODA past. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Producten
ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30000
22,31
57,21
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 30020
21,26
51,85
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 30001
31,99
74,40
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 30001
31,99
74,40
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 30016
22,30
55,75
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30014
24,45
61,14
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 30013
22,30
54,39
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.