FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

ABS sensoren SKODA 105,120

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren SKODA 105,120

De werking van een ABS-sensor

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Zelf monteren ABS-sensor

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Elke SKODA 105,120 heeft een eigen VIN-nummer. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

ABS-sensor op uw SKODA uitlezen

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDBMWHONDATOYOTAPONTIAC. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.