Facebook

ABS sensoren SKODA 105,120

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren SKODA 105,120

Zelf monteren ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SKODA 105,120, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Elke SKODA heeft een eigen VIN-nummer.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIALFA ROMEOIVECOLDV.

De werking van een ABS-sensor

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen en nieuwe veren.