Facebook

ABS sensoren SKODA CITIGO

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10.2011 tot 08.2019
44
60
Hatchback
10.2011 tot 08.2019
55
75
Hatchback
11.2012 tot 08.2019
50
68
Hatchback

ABS sensoren SKODA CITIGO

Zelf monteren ABS-sensor

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

ABS-sensor op uw SKODA CITIGO uitlezen

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SKODA past. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

De werking van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.