FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren SKODA FAVORIT Forman

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren SKODA FAVORIT Forman

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, ATE, Textar, Lucas, Pagid, Jurid en Bendix Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wij controleren altijd bij de SKODA FAVORIT Forman dealer of de onderdelen passen op uw auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

ABS-sensor op uw SKODA uitlezen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.