Facebook

ABS sensoren SKODA FELICIA Cube Van

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 03.1997 tot 06.1998
50
68
Bestelwagen/Bus
Vanaf 11.1995 tot 11.2000
43
58
Bestelwagen/Bus
Vanaf 06.1998 tot 12.2001
55
75
Bestelwagen/Bus
Vanaf 03.1997 tot 12.2001
47
64
Bestelwagen/Bus

ABS sensoren SKODA FELICIA Cube Van

ABS-sensor op uw SKODA FELICIA Cube Van uitlezen

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wij controleren altijd bij de SKODA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETMAZDAFORDMINIJEEP. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.