Facebook

ABS sensoren SKODA FELICIA I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 10.1994 tot 03.1998
40
54
Hatchback
Vanaf 10.1994 tot 03.1998
50
68
Hatchback
Vanaf 10.1994 tot 03.1998
43
58
Hatchback
Vanaf 08.1995 tot 03.1998
55
75
Hatchback
Vanaf 10.1995 tot 03.1998
47
64
Hatchback

ABS sensoren SKODA FELICIA I

ABS-sensor op uw SKODA FELICIA I uitlezen

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

De werking van een ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de SKODA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.