Facebook

ABS sensoren SKODA FELICIA I Pick-up

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06.1997 tot 04.2002
50
68
Pick-up
06.1997 tot 04.2002
40
54
Pick-up
06.1997 tot 04.2002
55
75
Pick-up

ABS sensoren SKODA FELICIA I Pick-up

ABS-sensor op uw SKODA FELICIA I Pick-up uitlezen

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETNISSANHYUNDAI. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Zelf monteren ABS-sensor

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.