Facebook

ABS sensoren SKODA FELICIA II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 01.1998 tot 06.2001
40
54
Hatchback
Vanaf 01.1998 tot 06.2001
50
68
Hatchback
Vanaf 01.1998 tot 06.2001
43
58
Hatchback
Vanaf 01.1998 tot 06.2001
55
75
Hatchback
Vanaf 01.1998 tot 06.2001
47
64
Hatchback

ABS sensoren SKODA FELICIA II

De werking van een ABS-sensor

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wij controleren altijd bij de SKODA FELICIA II dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOLAND ROVERLINCOLN. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

ABS-sensor op uw SKODA uitlezen

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.