Facebook

ABS sensoren SKODA KODIAQ

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10.2016 tot heden
92
125
SUV
10.2016 tot heden
110
150
SUV
07.2018 tot heden
110
150
SUV
10.2016 tot heden
110
150
SUV
02.2019 tot heden
85
115
SUV

ABS sensoren SKODA KODIAQ

ABS-sensor op uw SKODA KODIAQ uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDALDVMAZDAVAUXHALL. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Zelf monteren ABS-sensor

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

De werking van een ABS-sensor

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SKODA past. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.