Facebook

ABS sensoren SKODA OCTAVIA I Bestelwagen/Bus

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 08.2000 tot 12.2003
50
68
Bestelwagen/Bus
Vanaf 08.2000 tot 03.2010
66
90
Bestelwagen/Bus

ABS sensoren SKODA OCTAVIA I Bestelwagen/Bus

De werking van een ABS-sensor

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SKODA OCTAVIA I Bestelwagen/Bus, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Zelf monteren ABS-sensor

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Wij controleren altijd bij de SKODA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHIBEDFORDAUDIROVERVOLVO. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.