Facebook

ABS sensoren SMART ROADSTER

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 04.2003 tot 11.2005
60
82
Cabriolet
Vanaf 04.2003 tot 11.2005
45
61
Cabriolet
Vanaf 12.2003 tot 11.2005
74
101
Cabriolet

ABS sensoren SMART ROADSTER

ABS-sensor op uw SMART ROADSTER uitlezen

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIAMITSUBISHIROVERMGSUZUKI. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij controleren altijd bij de SMART dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

De werking van een ABS-sensor

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.