FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren SSANGYONG

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensor op uw SSANGYONG uitlezen

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden.

ABS-sensoren in het wiellager

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.