Facebook

ABS sensoren SUBARU FORESTER

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
12.2003 tot 05.2005
155
211
SUV
06.2005 tot 05.2008
169
230
SUV
01.2005 tot 10.2012
129
175
SUV

ABS sensoren SUBARU FORESTER

ABS-sensor op uw SUBARU FORESTER uitlezen

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons.

De werking van een ABS-sensor

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU komen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODAROVERMINIJAGUAR. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Producten
ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 31486
32,57
62,64
incl. BTW