Facebook

ABS sensoren SUBARU IMPREZA Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 02.2008 tot heden
79
107
Sedan
Vanaf 02.2008 tot heden
79
107
Sedan
Vanaf 01.2011 tot heden
110
150
Sedan
Vanaf 10.2008 tot heden
169
230
Sedan
Vanaf 07.2007 tot heden
199
270
Sedan
Vanaf 01.2007 tot 12.2007
200
272
Sedan
Vanaf 02.2007 tot 12.2007
235
320
Sedan

ABS sensoren SUBARU IMPREZA Sedan

Zelf monteren ABS-sensor

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij controleren altijd bij de SUBARU IMPREZA Sedan dealer of de onderdelen passen op uw auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERSKODADODGEFORDLEXUS. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU komen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.