Facebook

ABS sensoren SUBARU JUSTY I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren SUBARU JUSTY I

Zelf monteren ABS-sensor

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU JUSTY I komen.

De werking van een ABS-sensor

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd