Facebook

ABS sensoren SUBARU JUSTY II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 04.2001 tot 11.2003
63
86
Hatchback
Vanaf 10.1995 tot 11.2003
50
68
Hatchback

ABS sensoren SUBARU JUSTY II

ABS-sensor op uw SUBARU JUSTY II uitlezen

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Elke SUBARU heeft een eigen VIN-nummer. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Zelf monteren ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIPORSCHESUBARU.

De werking van een ABS-sensor

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.