Facebook

ABS sensoren SUBARU JUSTY III

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.2003 tot heden
69
94
Hatchback
Vanaf 12.2003 tot 08.2007
51
69
Hatchback
Vanaf 09.2003 tot heden
73
99
Hatchback

ABS sensoren SUBARU JUSTY III

ABS-sensor op uw SUBARU JUSTY III uitlezen

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Zelf monteren ABS-sensor

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

De werking van een ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERMGDAIHATSUINFINITIPLYMOUTHSSANGYONG. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Elke SUBARU heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.