Facebook

ABS sensoren SUBARU LEGACY III

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 04.1999 tot 08.2003
92
125
Sedan
Vanaf 10.1998 tot 08.2003
115
156
Sedan

ABS sensoren SUBARU LEGACY III

Zelf monteren ABS-sensor

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU LEGACY III. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU komen. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

De werking van een ABS-sensor

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.