Facebook

ABS sensoren SUBARU LEGACY III Stationwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren SUBARU LEGACY III Stationwagen

De werking van een ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de SUBARU LEGACY III Stationwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

ABS-sensor op uw SUBARU uitlezen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTSAABALFA ROMEOROVERSUZUKI. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Zelf monteren ABS-sensor

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.

Producten
ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 31489
37,92
72,93
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 31489
37,92
72,93
incl. BTW