FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren SUBARU LIBERO Bus

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren SUBARU LIBERO Bus

De werking van een ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de SUBARU LIBERO Bus dealer of de onderdelen passen op uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

ABS-sensor op uw SUBARU uitlezen

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.