Facebook

ABS sensoren SUBARU OUTBACK

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 10.2000 tot 08.2003
115
156
Stationwagen
Vanaf 10.2000 tot 08.2003
154
209
Stationwagen

ABS sensoren SUBARU OUTBACK

ABS-sensor op uw SUBARU OUTBACK uitlezen

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Elke SUBARU heeft een eigen VIN-nummer.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROENAUDITOYOTAVAUXHALL. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

De werking van een ABS-sensor

Je kunt bij ons betalen via iDeal, PayPal, MisterCash en AfterPay Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.