Facebook

ABS sensoren SUBARU TREZIA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03.2011 tot heden
73
99
Hatchback
03.2011 tot heden
66
90
Hatchback

ABS sensoren SUBARU TREZIA

ABS-sensor op uw SUBARU TREZIA uitlezen

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIMERCEDES-BENZDAIMLERSSANGYONG. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Elke SUBARU heeft een eigen VIN-nummer.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.