Facebook

ABS sensoren SUBARU XV

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren SUBARU XV

ABS-sensor op uw SUBARU XV uitlezen

Elke SUBARU heeft een eigen VIN-nummer. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Zelf monteren ABS-sensor

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

De werking van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.