FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren SUZUKI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI komen.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Pagid, Rofren, Zimmermann, Brembo, ATE, Bosch, ABS, Textar en Bendix Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.