Facebook

ABS sensoren SUZUKI ALTO

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren SUZUKI ALTO

Zelf monteren ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI ALTO past. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren en Bosch

De werking van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABPORSCHEISUZUCHRYSLER.