Facebook

ABS sensoren SUZUKI ALTO

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09.2004 tot 12.2008
46
63
Hatchback

ABS sensoren SUZUKI ALTO

Zelf monteren ABS-sensor

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI ALTO past. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij controleren altijd bij de SUZUKI dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

De werking van een ABS-sensor

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACCHRYSLERDAIHATSUSSANGYONG.

Producten
ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 31571
25,13
50,26
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 31573
27,84
55,68
incl. BTW