Facebook

ABS sensoren SUZUKI ALTO

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11.2011 tot heden
38
52
Hatchback
03.2013 tot 12.2014
38
52
Hatchback
01.2009 tot heden
50
68
Hatchback
10.2012 tot heden
49
67
Hatchback
04.2009 tot heden
50
68
Hatchback

ABS sensoren SUZUKI ALTO

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

ABS-sensor op uw SUZUKI ALTO uitlezen

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI.

Zelf monteren ABS-sensor

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

Producten
ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 31145
24,76
43,43
incl. BTW