Facebook

ABS sensoren SUZUKI ALTO Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren SUZUKI ALTO Hatchback

ABS-sensor op uw SUZUKI ALTO Hatchback uitlezen

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Elke SUZUKI heeft een eigen VIN-nummer.

Zelf monteren ABS-sensor

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

De werking van een ABS-sensor

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.