Facebook

ABS sensoren SUZUKI IGNIS I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10.2000 tot 09.2003
61
83
Hatchback
12.2003 tot 12.2005
80
109
Hatchback

ABS sensoren SUZUKI IGNIS I

ABS-sensor op uw SUZUKI IGNIS I uitlezen

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIASEATBEDFORD.

Zelf monteren ABS-sensor

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

De werking van een ABS-sensor

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI komen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.