Facebook

ABS sensoren SUZUKI IGNIS II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.2003 tot heden
69
94
Hatchback
Vanaf 09.2003 tot heden
69
94
Hatchback
Vanaf 09.2003 tot heden
51
70
Hatchback
Vanaf 09.2003 tot heden
73
99
Hatchback
Vanaf 09.2003 tot heden
73
99
Hatchback

ABS sensoren SUZUKI IGNIS II

De werking van een ABS-sensor

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Bosch, Brembo, Lucas, Zimmermann, Rofren, Jurid, TRW en Bendix Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

ABS-sensor op uw SUZUKI IGNIS II uitlezen

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij controleren altijd bij de SUZUKI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen, nieuwe veren en nieuwe rubberdelen. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Zelf monteren ABS-sensor

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.

Producten
ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 30344
30,54
71,02
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30345
30,54
78,31
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.