Facebook

ABS sensoren SUZUKI JIMNY Terreinwagen gesloten

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08.2004 tot heden
63
86
Terreinwagen gesloten
09.1998 tot heden
59
80
Terreinwagen gesloten
02.2001 tot heden
60
82
Terreinwagen gesloten
09.1998 tot heden
59
80
Terreinwagen gesloten
02.2001 tot heden
60
82
Terreinwagen gesloten
08.2005 tot heden
63
86
Terreinwagen gesloten
05.2014 tot heden
62
85
Terreinwagen gesloten
09.1998 tot 08.2000
63
86
Terreinwagen gesloten

ABS sensoren SUZUKI JIMNY Terreinwagen gesloten

De werking van een ABS-sensor

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

ABS-sensor op uw SUZUKI JIMNY Terreinwagen gesloten uitlezen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

Zelf monteren ABS-sensor

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Elke SUZUKI heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.