FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren SUZUKI SJ 410

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren SUZUKI SJ 410

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

ABS-sensor op uw SUZUKI SJ 410 uitlezen

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Elke SUZUKI heeft een eigen VIN-nummer.

De werking van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.