Facebook

ABS sensoren SUZUKI SPLASH

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 06.2011 tot heden
50
68
Hatchback
Vanaf 01.2008 tot heden
48
65
Hatchback
Vanaf 01.2008 tot heden
63
86
Hatchback
Vanaf 04.2008 tot 12.2014
63
86
Hatchback
Vanaf 09.2010 tot heden
69
94
Hatchback
Vanaf 06.2011 tot heden
66
90
Hatchback
Vanaf 08.2012 tot heden
67
91
Hatchback
Vanaf 01.2008 tot heden
55
75
Hatchback

ABS sensoren SUZUKI SPLASH

ABS-sensor op uw SUZUKI SPLASH uitlezen

Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Zelf monteren ABS-sensor

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

De werking van een ABS-sensor

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACRENAULTSEATLDVLANCIA.

Producten
ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 31323
30,88
75,32
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.