Facebook

ABS sensoren SUZUKI SWIFT II Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren SUZUKI SWIFT II Hatchback

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS-sensor op uw SUZUKI SWIFT II Hatchback uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDAMASERATILDVLEXUS. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

De werking van een ABS-sensor

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.