Facebook

ABS sensoren SUZUKI VITARA Cabrio

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren SUZUKI VITARA Cabrio

De werking van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI VITARA Cabrio, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

Zelf monteren ABS-sensor

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

ABS-sensor op uw SUZUKI uitlezen

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACLINCOLNROVERDODGEVAUXHALL.