FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren SUZUKI VITARA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren SUZUKI VITARA

De werking van een ABS-sensor

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Wij controleren altijd bij de SUZUKI VITARA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHIALFA ROMEORENAULT. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

Zelf monteren ABS-sensor

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.