Facebook

ABS sensoren SUZUKI WAGON R Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 06.2004 tot 08.2005
44
60
Hatchback
Vanaf 07.2003 tot 08.2005
39
53
Hatchback
Vanaf 06.2004 tot 08.2005
59
80
Hatchback
Vanaf 09.2003 tot 12.2010
65
88
Hatchback

ABS sensoren SUZUKI WAGON R Hatchback

De werking van een ABS-sensor

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTAALFA ROMEOMASERATICADILLAC. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

ABS-sensor op uw SUZUKI WAGON R Hatchback uitlezen

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.