Facebook

ABS sensoren SUZUKI WAGON R+ Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 07.2001 tot 12.2006
39
53
Hatchback
Vanaf 08.2000 tot 07.2003
51
69
Hatchback
Vanaf 01.2005 tot 12.2008
59
80
Hatchback
Vanaf 05.2000 tot 12.2004
56
76
Hatchback
Vanaf 09.2003 tot heden
69
94
Hatchback
Vanaf 10.2001 tot heden
56
76
Hatchback
Vanaf 09.2003 tot heden
69
94
Hatchback

ABS sensoren SUZUKI WAGON R+ Hatchback

De werking van een ABS-sensor

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI WAGON R+ Hatchback past. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Zelf monteren ABS-sensor

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS-sensor op uw SUZUKI uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERKIASMARTPLYMOUTH. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.