Facebook

ABS sensoren SUZUKI X-90

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren SUZUKI X-90

De werking van een ABS-sensor

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI X-90.

ABS-sensor op uw SUZUKI uitlezen

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUARDSSKODAOPEL. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Je kunt bij ons betalen via MisterCash, AfterPay, overboeking en Creditcard Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.