Facebook

ABS sensoren TOYOTA ALLION II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07.2007 tot heden
80
109
Sedan
07.2007 tot 02.2013
116
158
Sedan

ABS sensoren TOYOTA ALLION II

ABS-sensor op uw TOYOTA ALLION II uitlezen

Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

De werking van een ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Zelf monteren ABS-sensor

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.