Facebook

ABS sensoren TOYOTA ALPHARD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09.2003 tot 04.2008
117
159
MPV
09.2003 tot 04.2008
117
159
MPV
04.2003 tot 04.2008
162
220
MPV
04.2003 tot 04.2008
162
220
MPV

ABS sensoren TOYOTA ALPHARD

De werking van een ABS-sensor

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA ALPHARD. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.

Zelf monteren ABS-sensor

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.