Facebook

ABS sensoren TOYOTA ALTEZZA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 02.1999 tot 11.2005
147
200
Sedan
Vanaf 01.1999 tot 05.2005
118
160
Sedan
Vanaf 02.1999 tot 11.2005
154
209
Sedan

ABS sensoren TOYOTA ALTEZZA

Zelf monteren ABS-sensor

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA ALTEZZA past. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

De werking van een ABS-sensor

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.