Facebook

ABS sensoren TOYOTA ALTEZZA GITA Stationwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 01.1999 tot 06.2001
114
155
Stationwagen
Vanaf 07.2001 tot 07.2005
118
160
Stationwagen
Vanaf 07.2001 tot 11.2005
157
214
Stationwagen
Vanaf 07.2001 tot 11.2005
162
220
Stationwagen

ABS sensoren TOYOTA ALTEZZA GITA Stationwagen

De werking van een ABS-sensor

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA ALTEZZA GITA Stationwagen. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

Zelf monteren ABS-sensor

Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

ABS-sensor op uw TOYOTA uitlezen

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.